Як позбутись відмерлих клітин шкіри в домашніх умовах

Ваша шкіра постійно оновлюється. Вона скидає відмерлі клітини і замінює їх новими. Часто ці відмерлі клітини забиваються в пори і призводять до виникнення шкірних проблем, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Лущення шкіри, забруднені пори і сухі ділянки – це все наслідки накопичення відмерлих частинок шкіри. Забруднені пори – це головна причина виникнення прищів. Тому, щоб запобігти появі проблем зі шкірою, потрібно позбутись відмерлих часточок.

Для цього недостатньо простого вмивання. Потрібно регулярно проводити пілінг. Це можна зробити як в салоні, так і в домашніх умовах.

Вдома ви можете скористатись методом сухого чищення, або ж скрабами. Сухе чищення полягає у видаленні відмерлих клітин шкіри за допомогою м’якої щітки. Обережно тріть шкіру щіткою круговими рухами протягом 30 секунд. Важливо робити це делікатно, та уникати порізів або подразнених ділянок шкіри.

Однак, найпопулярнішим методом видалення відмерлих клітин шкіри залишається використання скрабів. Ви можете придбати в магазині скраб, що відповідає вашому типу шкіри і використовувати його з періодичністю, яка вказана в інструкції. Більшість скрабів радять використовувати 2-3 рази на тиждень.

Або ж ви можете приготувати скраб вдома. Наприклад, суміш меленої кави, кокосової олії та лимонного соку, або ж меду, цукру та оливкової олії чудово підходять для відлущення мертвих клітин шкіри в домашніх умовах.

Поділись


Новини партнерів