Природні засоби, які допоможуть позбутись розтяжок в домашніх умовах

Можливо, ви помітили на свої шкірі світлі, фіолетові або червонуваті лінії. Це розтяжки, які з’являються в наслідок різкого збільшення ваги чи зросту. Найчастіше вони з’являються в період статевого дозрівання або вагітності. Також причиною появи розтяжок на стегнах, животі та грудях може бути ожиріння, пише Жіночий світ.

Розтяжки бувають і у чоловіків, і у жінок. Спочатку вони мають фіолетовий або червонуватий колір, але з часом можуть світлішати. Розтяжки абсолютно не шкідливі для шкіри, але вони можуть впливати на нашу самооцінку.

Існують природні засоби, які можуть допомогти позбутись розтяжок в домашніх умовах:

  • Лимонний сік. Щоденне натирання лимоном розтяжок допоможе їх освітлити та зробити менш видимими.
  • Алое-Вера. Компресами з подрібненого листя алое-вера допоможуть пом’якшити та зволожити шкіру. Вони не допоможуть позбутись тих розтяжок, які вже утворились, але може запобігти появі нових.
  • Яєчний білок. Завдяки білкам та амінокислотам яєчний білок робить шкіру більш еластичною і підтягнутою.
  • Оливкова олія. Антиоксиданти, що містяться в оливковій олії, допомагають відновити пошкоджену шкіру та ефективно борються зі свіжими розтяжками.
  • Мигдальне та кокосове молоко також сприяють відновленню шкіри.
  • Картопляний сік. Завдяки високому вмісту крохмалю та освітлюючих речовин, картопляний сік не тільки робить розтяжки менш помітними а і зменшує пігментні плями та темні кола під очима.
Поділись


Новини партнерів