Вівсяний кисіль і інші напої молодості і краси: 5 кращих рецептів

При досягненні похилого віку у жінок починається дуже складний період у житті. В першу чергу, це пов’язано з психічним напруженням, що виникає через гормональну перебудову і зміну зовнішності. Тому дуже важливо в цей період підтримати свій організм. Існує безліч способів, як це зробити, але одним з кращих стануть омолоджуючі напої, які дозволять заповнити дефіцит вітамінів, зміцнити імунітет і повернути втрачену красу. Далі будуть наведені рецепти найбільш ефективних з них.

Морквяний сік

Багато хто недооцінює користь цього напою, що є дуже великою помилкою. Морквяний сік – це джерело вітамінів і поживних речовин. Якщо пити його вранці, то ви зможете наситити організм антиоксидантами, а також вивести з печінки шлаки і токсини. При цьому, якщо є можливість, сік краще готувати самостійно, щоб домогтися максимальної користі. А щоб поліпшити засвоюваність поживних речовин, додайте в нього пару крапель оливкової олії.

Хвойний напій

Він надає тонізуючий ефект і заряджає енергією. Для приготування найкраще підходить хвоя сосни, оскільки вона більш живильна і володіє кращим ароматом. Промийте і подрібніть голки, залийте водою, доведіть до кипіння, а через 20 хвилин зніміть з вогню і дайте трохи настоятися. Перед тим як пити, додайте в відвар свіжий лимонний сік і лимон для поліпшення його смакових якостей.

Лляний кисіль

Це ще один хороший засіб для підтримки молодості і краси. Крім омолоджуючого ефекту, лляний кисіль нормалізує метаболізм, покращує травлення і стимулює спалювання жирів. Для приготування напою потрібно засипати в термос 12 грам насіння і налити півлітра окропу. Залиште настоятися до ранку, після чого розділіть на чотири частини і випийте протягом дня.

Вівсяний кисіль

Цей напій сприяє відновленню й омолодженню шкіри, покращує роботу імунної системи і нормалізує травлення. Щоб приготувати кисіль, змішайте в трилітровій банці 4 столові ложки звичайних вівсяних пластівців з 300 грамами вівсяного борошна і 80 мл кефіру, і залийте інгредієнти теплою кип’яченою водою. Настоюйте 2 дня в теплому і захищеному від світла місці, а потім процідіть, додайте мед і свіжі ягоди, і пийте.

Імбирно-лимонний напій

Це ще один хороший рецепт. Дрібно наріжте 50 грам кореня імбиру, додайте нарізані часточками лимони і мед, залийте водою, дайте настоятися на впродовж 2 годин і пийте замість чаю.

Якщо ви хочете виглядати привабливо навіть у похилому віці, то обов’язково пийте ці напої. Вони є одними з кращих для підтримки молодості, про що неодноразово стверджують фахівці.

Поділись


Новини партнерів