Після 50 років – тим більше! 5 причин зробити стрижку Піксі навесні

Стрижка Піксі тільки називається якось зухвало, насправді це справжня класика! Вперше коротко різати волосся красуні почали в 1920-ті: коротка стрижка відмінно виглядала з сукнями з бахромою, яка хиталася джазу в такт. Навесні 2020 вона знову на вістрі популярності! Але головне, перукарі особливо радять робити її після 50 років: вона миттєво омолоджує!

Але про все по-докладніше.

Піксі – це мінус 10 років

Багато зірок роблять стрижку Піксі саме тому, що вона молодить. Обличчя виглядає худим, відкритий лоб робить образ свіжим, трохи захопленим. А завдяки тому, що волосся коротко вистрижене, воно виглядає здоровим і сильним.

Піксі – це сексі

Міа Ферроу, Одрі Хепберн, Твіггі і багато інших ікон стилю носили Піксі. І не дивлячись на те, що з тих пір пройшло кілька десятків років, ця стрижка не перестає бути актуальною. До речі, за натхненням на те, яким зробити чубок, можна теж звернутися до зірок минулого століття.

Багато хто боїться, що ця стрижка «під хлопчика» може позбавити жіночності. Однак, це не так, зовсім навпаки, – Піксі може надати образу сексуальності. Подивіться на Зої Кравіц, – це стрижка зробила красуню ще більш сексуальною і загадковою.


Піксі – це здоров’я волосся

Після регулярного використання фена і прасок для укладання волосся виглядає слабким? Зробивши стрижку Піксі, ви даєте нове життя своєму волоссю.

Піксі – це легко

Однією з головних переваг стрижки Піксі є те, що вона відмінно виглядає без зайвих зусиль. Не потрібно довго мити, сушити, вкладати. З Піксі часу на догляд за волоссям буде витрачатися в 10 разів менше!

Піксі – це модно

Піксі допоможе вам створити дуже стильний образ. Завдяки тому, що така зачіска сама по собі виглядає модно, ваш образ автоматично стає більш сучасним. А ще можна відстригти чубок, з яким можна експериментувати в залежності від настрою: зачісувати волосся назад або випрямляти його. Ніхто не хоче «бути як всі». І Піксі, безумовно, допоможе вам цього уникнути. Так, наприклад, такі актриси, як Енн Хетеуей і Наталі Портман, яким набридло виглядати одноманітно зробили собі Піксі.

Поділись


Новини партнерів