Що малювати на нігтях навесні 2020: кращі мінімалістичні ідеї манікюру

Дизайн нігтів – актуальне питання для багатьох дівчат. У манікюрному салоні ми ретельно продумуємо, що ж ми будемо спостерігати на своїх нігтях найближчі тижні. Ми зібрали цікаві ідеї, які полегшать твій вибір.

Очі на нігтях

Око на кожному нігті виглядає дуже магнетично. Так і хочеться їх розглядати. Такий малюнок красиво виглядає на нейтральних нюдових відтінках. Сам малюнок ти можеш або намалювати за допомогою лаку і тонкого пензлика, або наклеїти спеціальні стікери і покрити їх прозорим лаком.

Графічні обличчя на нігтях

Ще один варіант дизайну нігтів на нюдовому покритті. Малюнки з обличчями малюють за допомогою чорного лаку, а емоції, які вони висловлюють, вибирати тобі. Якщо ти ще не малювала такі зображення, потренуйся на листку паперу або довір цю відповідальну справу майстру.

Братик кролик

Так, малюнок не такий простий, щоб претендувати на мінімалістичний дизайн. Але, по-перше, ми не змогли пройти повз цього милого зайчика. А по-друге, він присутній тільки на одному нігті. Ми б тільки порадили наклеїти зверху стрази. Хоча він, звичайно, теж чудово імітує хвіст вухастого.

Три крапки

Крапки – це перше, про що багато хто думає, кажучи про мінімалістичний дизайн нігтів. Малювати їх простіше простого, а виглядає така ідея досить цікаво. Цієї весни пропонуємо просунутися вперед і ставити крапки різного радіусу і на різних місцях.

Закликаємо весну

Ой, весна-весна! Поки ми її з нетерпінням чекаємо, пропонуємо дуже весняний малюнок. Такі прості квіти на нігтях найчастіше заслуга не майстра, а хороших наклейок для манікюру. Обов’язково покривай їх зверху прозорим лаком, щоб проходити з манікюром до справжнього цвітіння навесні.

ДЖЕРЕЛОCosmopolitan
Поділись


Новини партнерів