Готуємося до свята: кращі ідеї для новорічного макіяжу

Попереду святкування Нового року, давайте зробимо прийдешню новорічну ніч найяскравішою і незабутньою! І крім красивої сукні, прикрас і різних аксесуарів, подбаємо і про відповідний макіяж. Тим більше, що на незвичайний образ не потрібно витрачати багато часу і сил.

Тон обличчя

Тут все дуже просто: в тренді природність, тому і обличчя має виглядати «оголеним», так, ніби на ньому взагалі немає ні сліду тонального крему або пудри. Наше завдання – зробити ефект здорової сяючої шкіри.

Домогтися такого результату, насправді, досить легко. Для цього необхідно використовувати сяючу тональну основу з легким покриттям, а якщо є недосконалості шкіри, їх можна перекрити коректором і консилером точково. Так, наприклад, зробили візажисти, які працюють на показах Isabel Marant і Balmain – просто подивіться, наскільки свіжою виглядає шкіра моделі!

Скульптура обличчя

Новий рік – той самий випадок, коли не гріх додати своєму обличчю трохи більше скульптурності, ніж в повсякденності. Причому не обов’язково вибудовувати сіро-коричневі тіні на западинах обличчя, як це говорить класична теорія макіяжу. Створити виразне обличчя можна навіть рум’янами. У цьому сезоні візажисти, які працюють на тижнях моди, пропонують нам дрейпінг рум’янами холодного малинового відтінку. Щоб не виглядати “Марфою”, їх можна набрати на кисть зовсім трохи і пройтися рухами від середини яблучка щоки до скроні, розтушовуючи відтінок наверх. Так обличчя автоматично «підтягнеться» вгору, а шкіра буде виглядати дуже свіжою.

Незважаючи на те, що ми писали, що в зимовому макіяжі бронзери – це моветон, Новий рік – це виняток. Якраз в цю ніч можна дозволити собі трохи теплого золотистого сяйва на вилицях і виступаючих частинах чола.

Брови

Брови – справжній тренд ось уже кілька сезонів. Існує спокуса намалювати собі соболині брови по всім модним канонам, але якщо ви так не робите кожен день, то в новорічну ніч краще не експериментувати. Це якраз той випадок, коли для економії часу варто скористатися звичним способом і нічого не вигадувати.

Ваші брови в новорічному макіяжі повинні бути просто доглянутими, без зайвих волосків, укладеними за формою і не яскраво профарбованими. Цього достатньо.

Макіяж очей

Очі – справжнє полотно в новорічному макіяжі. Якщо яскрава помада може змазатись від нескінченних вітальних поцілунків в щічку і застілля, то макіяж очей точно не покине вас до самого ранку. А тому є сенс зробити акцент саме на них.

У цьому сезоні візажисти закликають нас спробувати макіяж з одним відтінком, нанесеним на всю повіку. Це і трендово, і не займає багато часу. Якщо це вам здається нудним, можна додати гліттеру на центр рухомої повіки в тому ж відтінку, що і основний колір на очах. А для більшого акценту урізноманітнити те, що вийшло, масивною стрілкою а-ля шістдесяті.

Ще одним трендом є тіні-металік. Максимального ефекту рідкого золота або срібла на повіках можна домогтися за допомогою рідких тіней. Для більшої стійкості їх зверху можна припудрити сухими тінями схожого відтінку.

Губи

Візажисти радять в новорічну ніч обійтися напівпрозорим блиском для губ – так навіть якщо він зникне під час їжі, губи все одно будуть виглядати акуратно. Тому що немає нічого гіршого, ніж серединка губ в яскравому контурі помади, яка стерлася.

Але якщо все ж хочеться додати кольору, то зупинити свою увагу краще на червоних або сливових відтінках. Але в такому випадку помада повинна бути суперстійкою. Таким ефектом найчастіше володіє хороша матова помада.

Поділись


Новини партнерів