Дві стильних і надзвичайно зручних зачіски 2019: коментар стиліста

Зачіски дозволяють “грати” з нашим повсякденним образом. Таким чином, ми можемо змінювати свій стиль в залежності від різних заходів і важливих зустрічей. Пропонуємо вашій увазі 2 варіанти укладки: один з яких підійде для вечірнього виходу, а другий – на кожен день!

Універсальна зачіска на будь-який випадок

Найстильнішою і найбільш універсальною зачіскою цього сезону можна назвати укладку з боковим проділом і легкою хвилею. Одна сторона якої забирається за вушко. Такий варіант підійде для будь-якої довжини волосся, форми обличчя і стилю. Важливий момент: хвиля повинна бути максимально природною і легкою.

Для того, щоб зробити таку укладку вам знадобиться текстуруючий спрей, який робить природні завитки локонів більш пружними. Після миття голови – нанесіть його по всій довжині волосся і залиште на п’ять хвилин. Для створення легких хвиль – використовуйте фен з насадкою дифузор.

Коли ми використовуємо дифузор, завитки проходять через зубчики насадки, що надає нашому волоссю додаткового об’єму!

Другий варіант. Зробіть локони за допомогою щипців для волосся, а потім – розчешіть його і додайте недбалості кінчиками пальців. Стильну укладку можна урізноманітнити за допомогою невидимок.

Зручна зачіска на кожен день

Зачіска на кожен день повинна бути практичною і зручною. Одна з найпопулярніших – тугий пучок. Такий варіант можна використовувати як для офісу або прогулянки, так і важливих заходів, адже він може бути досить різний!

Для вечірнього виходу можна зробити акуратний пучок з об’ємом біля корінців. Використовуйте спеціальну щітку для начісування і фіксуючі засоби. Пасма, що випадають (в стилі легких хвиль) додадуть ніжності будь-якому образу!

Тугий пучок – відмінний варіант для важливого заходу. Для того, щоб зробити таку зачіску вам знадобиться фіксуючий спрей, невидимки і гумка.

Зробіть низький хвіст і закріпіть гумкою. Важливо, щоб вона була маленькою і не дуже яскравою.

Додати об’єму можна за допомогою щітки для начісування. Розпорошіть трохи фіксуючий засіб.

Закрутіть волосся навколо основи хвоста. Закріпіть зачіску невидимками. Вибирайте аксесуари на свій розсуд!

Джерело

Поділись


Новини партнерів