10 бюджетних секретів косметології, які збережуть красу та заощадять гроші

Сьогодні хочемо поділитися з вами секретами краси, яких дуже просто дотримуватися, а ефект від них неможливо буде не помітити! Можливо, про деякі з них ви вже чули, а деякі будуть для вас в новинку. А також, в кінці цієї статті, ви матимете можливість ознайомитися з бюджетними засобами якими користуюся вже досить давно. І які ні на що не проміняю!

Секрети косметології, які потрібно знати кожній жінці:

– Користуйтеся кремом з SPF. Під час сонячної погоди не забувайте про цю важливу річ. Ультрафіолетові промені чинять негативний вплив на нашу шкіру, звідси передчасне старіння і ранні зморшки.

– Використовуйте кубики льоду для поліпшення кольору шкіри. Щоранку або вечір просто протирайте обличчя льодом, і через кілька застосувань ви помітите результат.

– Якщо ваша шкіра схильна до висипань не використовуйте скраб. Краще замість цього підібрати хороший гель для вмивання і регулярно робіть маски. Скрабуючі частинки будуть тpaвмувати проблемну шкіру і тим самим зроблять тільки гірше.

– Не забувайте про догляд за руками і шиєю. Догляд за обличчям для нас звична справа, а ось шия і руки не завжди отримують від нас досить уваги. Щодня використовуйте зволожуючий крем для цих зон.

– Міняйте наволочку на подушці якомога частіше. Це убезпечить вас від проблем зі шкірою, адже дрібні бактерії дуже швидко накопичуються на тканині і в подальшому поширюються по обличчю.

– Витирайте обличчя після вмивання паперовими серветками. Буде ідеально якщо ви відмовитеся від рушника для цих цілей. Так само як і наволочка, рушник вже через кілька застосувань стає небезпечним для обличчя.

– Кожного ранку і вечора використовуйте крем для шкіри навколо очей. Шкіра в цьому місці найтонша на всьому нашому обличчі. Їй обов’язково потрібен щоденний догляд.

– Використовуйте тонік після вмивання. Багато хто після вмивання відразу наносять крем, це не правильно. Тонік відновлює pH шкіри і видаляє залишки засобу для очищення, яке ми використовували перед цим.

– Зберігати косметику потрібно правильно. Захищайте ваші баночки і тюбики від впливу прямих сонячних промені і від занадто вологого повітря. Деякі засоби краще навіть прибрати в холодильник.

– Підбирайте косметику по типу шкіри. Для жирної шкіри ні в якому разі не можна використовувати крем, який призначений для сухої, і навпаки.

Мої улюблені бюджетні засоби:

Цинкова мазь відмінний засіб в боротьбі з різними почервоніння на шкірі. Наносити її бажано перед сном, точково.

Ефірну олію сосни можна додавати в маски для обличчя і в саморобний скраб для тіла. Покращує мікроциркуляцію в шкірних покривах.

Хлоргексидин я використовую замість тоніка вже досить давно. Він видаляє забруднення з шкіри і дезінфікує її.

Олію облипихи можна наносити на шкіру навколо очей перед сном, а так само на сухі ділянки тіла, вона прекрасно зволожує.

За допомогою персикової олії можна відростити довге і міцні вії. Достатньо всього лише наносити її перед сном на вії за допомогою ватної палички або старої щіточки від туші (обов’язково чистою).

Гель «Бадяга 911» справжній порятунок від пігментних плям на шкірі. Його потрібно використовувати 2-3 рази в день, наносити безпосередньо на уpaжені ділянки тіла або обличчя. Змивати його не потрібно, він дуже швидко вбирається.

Джерело

Поділись


Новини партнерів