Ми вже знаємо, що у правильному харчуванні слід уникати солодкого, надто солоного, їсти менше високоперероблених продуктів, побільше овочів, цільнозернових, фруктів тощо. Звісно, немає якогось диво-продукту, якого було б достатньо для підтримки здоров’я, треба харчуватись різноманітно. Проте експерти продовжують розповідати про ефекти певних овочів чи фруктів.
Дієтолог Лорен Манакер (Lauren Manaker) заявила, що броколі – один із найкращих продуктів для здоров’я печінки. Все тому, що в овочі містяться такі сполуки, як дііндолілметан та глюкорафанін.
Вони, втім, містяться не тільки в броколі, а й у більшості овочів сімейства хрестоцвітих, таких як цвітна та білокачанна капуста.