Приготувала на свято апетитні рулетики з скумбрії і овочів: гості сказали, що такої смакоти вони ще не їли

Перед іменинами чоловіка я довго думала над тим, що ж приготувати на святковий стіл. Хотілося здивувати гостей незвичайними стравами і закусками. На допомогу мені прийшов простий і нехитрий рецепт рибки. За словами гостей, ця закуска була найсмачнішою і найапетитнішою з усього того, що вони куштували раніше.

Для приготування цієї страви я використовувала такі продукти:

  • скумбрія – 850 грам;
  • цибулинка – 1 шт;
  • середня морквина;
  • перець болгарський – 1 шт;
  • половинка лимона;
  • кріп або петрушка – 1 пучок;
  • рослинна олія;
  • соєвий соус – 2 столових ложки;
  • дрібка солі;
  • паприка.

Крім того, ви можете додати спеції на ваш розсуд.

Мої подальші дії полягають в наступному:

Спочатку я розморожую рибку і вздовж спинного плавця роблю розріз, щоб почистити головний інгредієнт страви.

Філе викладаю в глибоку миску і скроплюю його лимонним соком і соєвим соусом.

Забираю маринуватися на 20 хвилин в сторону.

Цибулю і перець нарізаю невеликими скибочками, перемішую з тертою морквиною і додаю спеції.

На середньому вогні розігріваю олію і обсмажую овочі до напівготовності.

Викладаю начинку на рибне філе, присипаю подрібненою зеленню і акуратно повертаю в рулетики.

Змащую маслом фольгу, перекладаю на неї майбутню закуску і випікаю її при 180 градусах протягом 40 хвилин.

Перед подачею на стіл, я додаю трохи зелені, соус і скибочки лимона для прикраси.

Смачного!

Поділись


Новини партнерів