Вийде дуже смачно.
Дуже проста і швидка в приготуванні страва. Тому з нею впорається навіть недосвідчений кулінар. А також підійде тим, хто не хоче морочитися з вечерею.
Інгредієнти:
- 300 г свино-яловичого фаршу;
- 800 г картоплі;
- 1 ст. л. сметани;
- 50 г борошна;
- 1 куряче яйце;
- 2 цибулини;
- половина ч. л. чорного перчцю;
- 1,5 ст. л. солі;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 1 ч. л. паприки;
- 4 ст. л. сметани.
Приготування:
- Картоплю очистіть від шкірки, помийте, поріжте шматками і подрібніть, використовуючи блендер. Цибулю теж очистіть, сполосніть, поріжте на шматки і закиньте в блендер. Додайте до картоплі і добре перемішайте.
- Потім всипте борошно, розбийте яйце, додайте сметану, сіль і перчик. Ретельно перемішайте.
- З готового тіста приготуйте картопляні млинці на сковорідці. Обсмажте за три хвилини з обох сторін.
- У фарш додайте паприку, сіль і перчик. Змастіть начинкою кожен млинець і скрутіть в тугі рулети.
- Рулети викладіть на деко і змастіть сметанкою.
- Розігрійте духовку і поставте запікатися рулети. Готуйте приблизно 25 хвилин при 180°.
- Через зазначений час дістаньте деко і присипте рулети тертим сиром. Готуйте ще кілька хвилин до того, як сир розплавиться.