Цей салат можна використовувати на всі випадки життя. І до вечері подати, і на святковий стіл поставити. Приготування займає зовсім не багато часу, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
- 400 грамів курячого філе
- 200 грамів помідорів
- 5 курячих яєць
- 200 грамів зеленої цибулі
- 300 грамів шампіньйонів
- сіль, перець
- 2 зубчики часнику
- 100 грамів майонезу
- 150 грамів сухариків
Починаємо приготування
Куряче філе відварюємо в злегка підсоленій воді та повністю охолоджуємо в бульйоні.
А потім нарізаємо кубиком і кладемо в глибокий салатник.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до м’яса.
Гриби нарізаємо пластинками, кладемо на суху сковорідку, обсмажуємо, додаємо сіль і перець за смаком. Добре перемішуємо, трохи охолоджуємо і додаємо до решти продуктів.
Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо кубиком. Додаємо до решти продуктів.
Туди ж кладемо подрібнену зелену цибулю.
Салат солимо і перчимо до смаку, заправляємо майонезом і видавлюємо через прес часник. Все перемішуємо, кладемо на блюдо, присипаємо сухариками та подаємо до столу.
Подавати можна з сухариками домашнього приготування. Вони додадуть салату більш цікавий вигляд і смак.
Приємного апетиту!