Корейські страви користуються у нас великою популярністю. Практично всі люблять моркву і буряк по-корейськи. Ми хочемо поділитися з вами ще одним чудовим рецептом, який прийшов до нас з цієї країни.
Курячі шлуночки по-корейськи – це дуже незвичайна і смачна страва. Спробувавши її ваші рідні попросять добавки.
Зробіть собі свято і приготуйте курячі шлунки вже сьогодні.
Складові:
- курячі шлунки – 1 кг
- цибуля – 3 шт.
- часник – 2-3 зуб.
- соєвий соус – 4 ст. л.
- оцет – 1 ст. л.
- соняшникова олія – 2 ст. л.
- чорний перець (мелений) за смаком
- сіль за смаком
Приготування
Очистіть шлунки від плівки і відваріть, для цього вам буде потрібно приблизно 1,5 години.
Готові шлуночки наріжте тонкими пластинами.
Цибулю обсмажте на олії. Очистіть часник і пропустіть його через прес.
До нарізаних шлунків додайте цибулю, часник, соєвий соус і оцет. Всі інгредієнти посоліть, поперчіть і перемішайте.
Поставте страву в холодильник. Залиште його на 5-6 годин, щоб дати можливість шлункам гарненько замаринуватися.
Вітаємо, ласощі з курячих шлунків готові!
Сподіваємося, що ця оригінальна страва вам сподобається. Поділіться рецептом зі своїми подругами, щоб вони теж змогли оцінити шедеври корейської кухні!