Найсмачніші голубці виходять по закарпатському рецепту. Спробуй, тобі теж сподобаються!
Складові
✓ Капуста білокачанна 3 кг
✓ Свинина 1 кг
✓ Смалець 150 г
✓ Сметана 130 г
✓ Томатна паста 30 г
✓ Вода 1,5 л
✓ Сіль за смаком
✓ Чорний перець (мелений) за смаком
✓ Цибуля 2 шт
Рецепт приготування
Капусту відваріть і розберіть на листки.
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на смальці.
М’ясо наріжте тонкими шматочками, відбийте, посоліть і поперчіть.
На капустяний лист покладіть м’ясо, а на нього чайну ложку обсмаженої цибулі. Заверніть рулетом.
Дно каструлі застеліть цілим капустяним листям, викладіть голубці, залийте окропом, підсоліть.
Вода повинна покрити їх на 1-2 см.
Додайте томатну пасту і сметану. Поставте в розігріту до 160 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Готову страву прикрасьте зеленню, дрібно нарізаним часником і подавайте гарячою.
Смачного!