І швидко, і смак чудовий!
Складові:
- 300 грам капусти,
- 500 грам свіжого фаршу,
- 100 грам рису,
- 1 яйце,
- сіль,
- перець.
Приготування:
1. Відварюємо рис до напівготовності, в цей час капусту шаткуємо тонко.
2. Змішуємо рис, що охолов, фарш, сіль, перець і яйце, ретельно перемішуємо.
3. Формуємо котлетки.
4. Готувати такі голубці можна двома способами: обсмажити і потім протушкувати під кришкою в сметанно-томатному соусі.
5. Або ж викладаємо їх у форму і запікаємо в духовці без соусу 20 хвилин, потім поливаємо соусом і запікаємо ще 20 хвилин.
6. Для соусу: змішати 3 – 4 столові ложки сметани, 0,5 склянки води і 2 столові ложки томатного соусу.