Сьогодні свекруха здивувала ледачими голубцями – така смакота!

І швидко, і смак чудовий!

Складові:

  • 300 грам капусти,
  • 500 грам свіжого фаршу,
  • 100 грам рису,
  • 1 яйце,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:

1. Відварюємо рис до напівготовності, в цей час капусту шаткуємо тонко.

2. Змішуємо рис, що охолов, фарш, сіль, перець і яйце, ретельно перемішуємо.

3. Формуємо котлетки.

4. Готувати такі голубці можна двома способами: обсмажити і потім протушкувати під кришкою в сметанно-томатному соусі.

5. Або ж викладаємо їх у форму і запікаємо в духовці без соусу 20 хвилин, потім поливаємо соусом і запікаємо ще 20 хвилин.

6. Для соусу: змішати 3 – 4 столові ложки сметани, 0,5 склянки води і 2 столові ложки томатного соусу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів