Надзвичайно ніжна і соковита куряча грудка в вершково-грибному соусі

Любите посмакувати курятиною – тоді цей рецепт порадує вас новим смаком.

Складові:

  • куряча грудка – 3 шт .;
  • печериці – 250 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт .;
  • вершки 10-20% – 200 мл;
  • рисове або пшеничне борошно – 1 ч. л ;.
  • сіль, чорний мелений перець за смаком;
  • часник – 1 зубчик
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

Цибулю і шампіньйони чистимо, ріжемо. Обсмажуємо цибулю до м’якості, додаємо шампіньйони. Перемішуючи, смажимо їх разом хвилин 5.

Чистимо і натираємо на тертці часник, змішуємо його з вершками.

Через 5 хвилин виливаємо на сковододу вершки, помішуючи додаємо борошно, сіль, чорний мелений перець. Зменшуємо вогонь і готуємо соус під кришкою хвилин 7-10.

Курячі грудки перчимо і обсмажуємо до золотистої скоринки, можна приготувати їх на грилі.

Потім викладаємо готову курячу грудку на тарілку і зверху поливаємо її вершково-грибним соусом.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів