Як приготувати найсмачніший бефстроганов: рецепт, який вас підкорить

Бефстроганов – це досить популярна страва, яка з’явилася в кінці ХІХ століття. Вона являє собою яловичину, нарізану дрібними шматочками і тушковану в сметанному соусі.

Ця страва подається до столу обов’язково в гарячому вигляді, так як холодною вона втрачає свої смакові якості. Кращим гарніром для цієї м’ясної страви буде гаряча смажена картопля з овочами.

Складові:

  • яловичина – 500 г
  • печериці – 200 г
  • цибуля – 1-2 шт.
  • сметана – 2 ст. л.
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • пшеничне борошно – 1 ст. л.
  • вода – 200 г
  • соняшникова олія – 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • приправа для м’яса за смаком

Приготування:

Наріжте яловичину невеликими брусочками, очистіть і наріжте кільцями цибулю.

Печериці промийте і наріжте тонкими пластинами.

На розпеченій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте гриби і обсмажте до випаровування рідини.

На розпечену сковороду викладіть м’ясо і обсмажте його до рум’яної скоринки. Потім додайте борошно і швидко перемішайте.

До цибулі і грибів додайте воду, сметану, гірчицю, сіль і спеції.

Перекладіть м’ясо в соус і протушкуйте то м’якості.

Приготуйте м’ясо за цим рецептом і переконайтеся, що бефстроганов – дуже ніжна страва в ароматному соусі.

Не забудьте поділитися цим рецептом з друзями в соціальних мережах!

Джерело

Поділись


Новини партнерів