Цей салат — єдина страва польської кухні, яку я обожнюю просто.
Салат з тунцем користується в Польщі великою популярністю. Готується швидко і легко, виходить смачним і незвичайним. Пробуємо готувати?
Складові:
- варений рис — 150 грамів
- твердий сир — 150 грамів
- консервований тунець у власному соку або в олії — 2 банки
- зелена цибуля — 50 грамів
- варені яйця — 2 штуки
- сіль, майонез, чорний перець за смаком
Приготування:
Цибулю порізати, яйця і сир потерти.
Скласти все в миску шарами: відварений рис, майонез/сіль/перець, тунець, майонез/сіль/перець, порізану зелену цибулю, майонез/сіль/перець, тертий сир, майонез/сіль/перець, подрібнені яйця.
Зверху прикрасити зеленою цибулею.
Сховати салат в холодильник на 30 хвилин.
Смачного!