Рецепт дуже простий, з’їдається за кілька миттєвостей, а чоловіки можуть залишатися ситими весь день.
Складові:
- Курка (або її частини) — 1 кг
- Цибуля ріпчаста середнього розміру-3 шт
- Пиво світле — 1 склянка
- Спеції (сіль, перець, приправи для курки) — за смаком
- Часник — за смаком
Рецепт приготування:
Курку розрізати на порції (можна використовувати курячі стегенця). Потім посипати приправами, посолити, поперчити і натерти товченим часником. Залишити на півгодини-годину.
Цибулю нарізати чверть-кільцями і обсмажити на рослинній олії, в пательні, до золотистого кольору.
Посунути цибулю до країв пательні, а в середину викласти шматки курки, обсмажити їх з обох сторін по 6-7 хвилин.
Потім потрібно влити пиво і тушкувати курку під кришкою ще хвилин 10-15.
Подавати нашу курочку будемо просто в пательні. Дуже смачно її їсти, вмочуючи при цьому хліб в соус — він просто незрівнянний.
Смачного!