Виходить надзвичайно ніжне м’ясо, з чудовим ароматом і смаком. Готується дуже легко і просто.
СКЛАДОВІ:
- Курячі стегенця – 2 шт.
- Куряче філе – 150 гр.
- Сіль – 1/3 ч.л.
- Часник – 4 зуб
- Перець – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
1. Зі стегенець видаляємо кісточки, як легко їх видалити дивіться в моєму відео нижче.
2. Одержаний прямокутник накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо молотком.
3. Від курячої грудки відріжемо смужку м’яса і кладемо на відбите стегенце.
4. Перчимо, солимо, додаємо часник, рівномірно розподілимо спеції.
5. Звертаємо м’ясо в щільний рулет, загортаємо його в фольгу, закріплюємо нитками.
6. Кладемо рулети в пароварку, і готуємо 1 годину.
7. Прибираємо в холодильник коли охолоне.
8. Подробиці і деталі приготування Ви можете подивитися в моєму коротенькому відео, наведеному нижче.
Смачного!