Любите млинці? Пропонуємо вашій увазі рецепт, який перетворить цю просту та добре відому страву на справжнісінький шедевр.
Складові:
- яйця – 5 штук;
- молоко – 0,5 літра;
- крохмаль – 5 столових ложок;
- сіль, цукор за смаком;
- соняшникова олія – 1 столова ложка.
Начинка:
- сир – 300 грам;
- яйце – 1 штука;
- цукор за смаком;
- можна додати родзинки або мак.
- сметана і масло для змазування налисників.
Приготування:
1. Збити віничком яйця з цукром.
2. Потім додаємо крохмаль, розтираючи із цукром і яйцем, щоб не було грудочок.
3. Вливаємо молоко, соняшникову олію і добре все перемішуємо.
4. Залишаємо суміш на 15 хвилин постояти і можна починати смажити млинці.
5. Перший раз змащуємо сковороду соняшниковою олію або шматочком сала.
6. Смажте млинці, розподіляючи тісто по всій сковороді і тільки з одного боку!
7. Для начинки сир перемішайте з цукром і яйцем, додаємо ізюм або мак.
8. На налисники викладаємо начинку з сиру і загортаємо трубочкою.
9. Складаємо налисники в каструльку, перемазуючи шари сметаною і розтопленим вершковим маслом.
10. Ставимо все на 10-15 хвилин в духовку.
Смачного!