Багато хто знає і дуже любить такий з дитинства знайомий торт, як «Наполеон». Магазинний десерт не завжди настільки ж смачний, як домашній. Але якщо ти хочеш поласувати дійсно чимось вартим, а часу у тебе зовсім немає, тоді можна приготувати «Лінивий Наполеон».
Щоб приготувати цей десерт, не потрібно гріти духовку. На смак торт вийде хрустким, а його ніжний крем буде танути в роті.
Якщо чесно, то це найсмачніший варіант «Наполеона» , який я коли-небудь куштувала. Приготуй його і ти!
Складові:
- 800 г листкового печива «Вушка»
- 1 л молока
- 4 яйця
- 150 г масла
- 0,5 ст. цукру
- 6 ст. л. борошна
- щіпка ванільного цукру
Приготування:
З’єднай яйця, цукор, борошно і ванільний цукор.
Добре розмішай отриману масу, додай до неї молоко і постав на вогонь.
Вари крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Коли крем трохи охолоне, додай вершкове масло, все добре перемішай.
Можна збирати тортик: занурюй печиво в крем і викладай на тарілку. Не шкодуй цього чудесного крему: чим щедріше ти намажеш печеньки, тим смачніше буде.
Останній шар печива змасти кремом.
Присип крем крихтою з печива! Ось і все, ніжний десерт готовий.
Цей торт обожнює усі члени моєї родини. Його зможе приготувати навіть початківець кулінар. Він також стане справжнім відкриттям для більш досвідчених господинь.