Якщо в холодильнику залишилася склянка недопитого кефіру, не поспішай його виливати! Наша редакція вже поспішає до тебе на допомогу з перевіреним рецептом пиріжків на улюбленому кисломолочному продукті.
Ще одна приголомшлива новина: дріжджі тобі не знадобляться! Процес приготування пиріжків настільки швидкий і простий, що ти забудеш про марудне, багатогодинне підняття дріжджового тіста.
Інгредієнти для тіста:
- 1 скл. кефіру
- 4 скл. борошна
- 2 яйця
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1 ч. л. соди
- 2 ч. л. цукру
- 1 ч. л. солі
Інгредієнти для начинки:
- 0,5 кг курячого фаршу
- 1/4 ч. л. чорного перцю
- 1 ч. л. солі
Приготування:
Спочатку приготуй начинку: в готовий фарш додай чорний перець і сіль.
У глибокій ємності з’єднай кефір і соду. Після того як пройде реакція (зникне піна), додай сіль, цукор, рослинну олію і яйця. Збий все за допомогою віничка або міксера.
Поступово підсипаючи борошно, заміси повітряне тісто. Воно буде готове, коли повністю втратить липкість.
Відділи від тіста невеликі шматочки і сформуй коржі.
Поклади в кожен корж невелику кількість фаршу і акуратно з’єднай краї пиріжка. Обсмажуй вироби на соняшниковій олії до рум’яної скоринки.
Гарячі пиріжки найкраще подавати з домашньою сметаною. Приємного апетиту тобі і твоїм рідним!