Багато людей просто обожнюють десерти c вишнею. Вона надає стравам неповторного смаку. Але часу на приготування не завжди вистачає. Ми пропонуємо простий рецепт вишневого клафуті.
Ця страва є винаходом французів, і вони нею дуже пишаються.
Складові:
- 500 г вишень
- 100 г борошна
- 30 г розтопленого вершкового масла
- 250 мл молока
- 4 яйця
- 100 г цукру
- 12 г ваніліну
- дрібка солі
Приготування:
Вишню очищаємо від кісточок і кладемо в змащену маслом термостійку форму.
Змішуємо всі інгредієнти і добре збиваємо.
Заливаємо сумішшю вишню. Випікаємо в духовці розігрітій до 180 ° С. до золотисто-коричневого кольору близько 40-45 хвилин.