Надзвичайно хрусткі баварські огірки на зиму

Традиційний рецепт огірків по-баварськи. Вони виходять супер хрусткими, пружними, і при цьому дуже ніжними і пікантними. На літрову банку:

  • огірки;
  • морквина – 0,5 штуки;
  • одна маленька цибулинка;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • кріп;
  • сіль – 1 чайна ложка;
  • цукор – 2 чайні ложки;
  • оцет 9% – 45 мілліграм.

Покроковий рецепт:

1.Огірки замочити в холодній воді на 4-5 годин.

2.На дно стерилізованих банок покладіть морквину, порізану кружальцями, часник, очищений і розділений на зубки, гілочку кропу, і порізану цибульку.

3.Потім позрізайте у огірків кінчики і щільно вкладіть їх в банку.

4.Просто в банки засипте сіль, цукор і оцет. Залийте холодною водою.

5.Тепер потрібно буде стерилізувати банку з огірками. Для цього поставте її в каструлю, залийте водою до «плічок банок», і стерилізуйте з моменту закипання води в каструлі не більше 3 хвилин.

6.Потім відразу закатайте кришкою і закутайте до повного охолодження.
Смачні вийдуть огірочки, і знаєте досить незвичайні!

Смачних вам заготовок і смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів