Котлетки виходять дуже ніжними, не жирними і малокалорійними. Така страва сподобається всім, хто стежить за своєю фігурою і дотримується правильного харчування. Готуються котлетки швидко і просто. Для їх приготування можна використовувати будь-яку рибу, яку ви зможете знайти в магазині.
Необхідні продукти
- рибний фарш – 0,6 кг
- заморожена кольорова капуста – 200 гр
- хліб – 2 шматочки
- цибуля – 1 шт
- молоко
- висівки
- зелень
- сіль перець
- рослинна олія
Приготування:
- Подрібнюємо в миску батон і заливаємо молоком.
- Цибулю очищаємо і перекладаємо в чашу блендера. Туди ж додаємо хліб, зелень і цвітну капусту. Все перемелюємо до однорідної маси.
- У миску кладемо рибний фарш і додаємо до нього масу з блендера. Суміш солимо і перчимо до смаку, а потім добре перемішуємо.
- Для панірування будемо використовувати вівсяні висівки. Насипаємо їх в невелику тарілку.
- З фаршу, вологими руками, формуємо котлети. Злегка відбиваємо їх, щоб вони не розвалилися. Готові котлетки обвалюємо в паніровці і перекладаємо на розпечену сковороду.
- Обсмажуємо їх з двох сторін до готовності.
- Готові котлетки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!