Пудинг виходить дуже смачним, а ще дуже повітряним! Готувати його легко. Неймовірно смачний десерт для сімейного чаювання, коли хочеться повернутися в дитинство! Я готую цей пудинг кожні вихідні. Спробуйте і ви!
Складові:
- 125 г манки
- 1 літр молока
- 2 яйця
- 80 г цукрової пудри
- 2 пакетики ванільного цукру
- 5 столових ложок цукру
- родзинки для прикраси.
Спосіб приготування:
1. Ставимо молоко на вогонь закипати, а коли з’являться бульбашки, просіюємо манку, додаємо ванільний цукор і енергійно перемішуємо. Все це залишаємо варитися на 5 хвилин, а потім знімаємо каструлю з вогню.
2. Збиваємо яйця з цукровою пудрою і додаємо до манки, після чого перемішуємо. Змащуємо форму для випічки вершковим маслом, посипаємо цукром, виливаємо суміш і запікаємо протягом 20 хвилин.
3. Виймаємо пудинг з духовки і відразу перевертаємо для того, щоб стекла карамель, а потім охолоджуємо. Подаємо наш десерт, прикрашений родзинками.