Складові:
- Куряча печінка 500 г
- Манна крупа – 6-7 ст. ложок
- Цибуля – 2 шт.
- Морква – 1 шт
- Часник – 2 зубчики
- Сода харчова – на кінчику ножа
- Перець – за смаком
- Сіль за смаком
- Борошно
- Рослинна олія
Приготування :
- Промиваємо печінку і обсушуємо. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємоусе на рослинній олії.
- Перемелюємо на м’ясорубці печінку разом з морквою і цибулею (без масла), додаємо роздавлений часник.
- Додаємо до фаршу соду, спеції, сіль, часник, манну крупу. Перемішуємо фарш і даємо настоятися 40-50 хвилин.
- Обсмажуємо котлети, як оладки на розігрітій олії з двох боків до золотистого кольору з двох сторін.
- Подаємо з улюбленим гарніром.
Смачного!