Смачний варіант для святкового застілля – яйця в фарші по – шотландськи

Смачний варіант для святкового застілля – яйця в фарші по-шотландськи. Всі, хто пробував, просять у мене рецепт. Вони чудові! Пікантне м’ясо, ще з оригінальною начинкою, а зверху хрустка скоринка – пальчики оближеш! Як оригінально вони виглядають на святковому столі! А рецепт абсолютно простий.

інгредієнти :

  • яйця перепелині варені – 15 штук;
  • фарш (яловичина, або свинина яловичина) – 350-400 грам;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • гірчиця – 1 чайна ложка;
  • зелень кропу – 1 пучок;
  • яйце куряче (сире) – 1 штука;
  • сіль, перець – за смаком.

Для панірування:

  • яйця курячі (сирі) – 1-2 штуки;
  • сухарі для панірування;
  • олія для смаження.

Яйця в фарші по-шотландськи. покроковий рецепт

  1. Часник пропустити через часникодавку, зелень дрібно покришити.
  2. Змішати фарш, часник, гірчицю, зелень, посолити, поперчити, додати 1 яйце і добре вимішати.
  3. Варені яйця почистити.
  4. З фаршу сформувати корж, на середину покласти перепелине яйце, сформувати кульку. Вмочити в збите яйце і панірувальні сухарі.
  5. Обсмажити у великій кількості олії (щоб кульки в ньому кипіли) до золотистої скоринки. Приблизно одну-дві хвилини.
  6. Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
  7. Перекласти на тарілку, прикрасити – і можна подавати.
  8. Яйця в фарші по-шотландськи обожнюють навіть діти (перевіряла на своїх племінниках). Їм подобається, що коли відкушують котлетку, в середині є ще щось.

Джерело

Поділись


Новини партнерів