Соковите і надзвичайно смачне м’ясо для бутербродів

Продукти:

  • Мясо
  • Часник
  • Гірчиця французька
  • Сіль
  • Чилі-перчик

Як приготувати м’ясо для бутербродів:

  1. Гірчицю з гірчичним зернами, змішуємо з розмеленим перцем чилі, роздавленим часником та сіллю.
  2. Обмащуємо сумішшю м’ясо, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник на 4 години.
  3. З паперу для випічки вирізаємо два шматки, так щоб м’ясо можна було покласти в середину, а кінці паперу зібрати зверху вузликом.
  4. Беремо один лист, розстеляємо його прямо в мийці і нам потрібно намочити його (для того щоб папір тримав форму). Кладемо по центру м’ясо, збираємо кінці і стискаємо або зав’язуємо.
  5. Те ж саме робимо з другим листом, кладемо на нього вже упаковане м’ясо, і знову з’єднуємо кінці нагорі разом.
  6. Потім кладемо згорток в вогнетривку форму і накриваємо кришкою.
  7. Ставимо в духовку при 200 градусах на 1 годину.

Джерело

Поділись


Новини партнерів