Для того, щоб приготувати цей смачний і надзвичайно корисний салат вам знадобиться:
- Буряк – 80 г
- Салат айсберг – 10 г
- Тархун – 5 г
- Салат фрілліс – 10 г
- Радічіо – 5 г
- Сіль – 1 г
- Цукор – 2 г
- Мускатний горіх – 1 г
- Оливкова олія – 20 г
- Лохина – 16 г
- Вишня у власному соку – 20 г
- Козячий сир – 20 г
- Яблуко – 10 г
Приготування:
Для салату необхідно заздалегідь приготувати два види буряка. Для цього 50 г буряка слід відварити з додаванням солі і цукру, а 30 г, що залишилися, запекти в духовці. Приготувати мікс салатів з айсберга, фрілліса і радічіо. Зробити буряковий соус: відварений буряк (20 г) нарізати шматочками і прогріти в мікрохвильовій печі. Потім перебити в міксері до консистенції пюре, додати сіль, цукор, мускатний горіх, оливкову олію і знову перебити до однорідності. На тарілку викласти соус, потім нарізаний відварений і запечений буряк. Далі викласти мікс салатів, лохину, вишню. Нарізати соломкою яблуко, викласти зверху. Скропити оливковою олією. Додати кнелі з м’якого козячого сиру.