Суп взимку – велика справа, а ще якщо він одночасно і зігріває і бадьорить! Ось рецепт чудового крем-супу з надзвичайно корисного для здоров’я продукту – цвітної капусти.
Вам знадобиться:
- Картопля – 100 г
- Цвітна капуста – 400 г
- Ріпчаста цибуля – 50 г
- Часник – 20 г
- Вершки – 200 мл
- Оливкова олія – 50 г
- Вода – 100 мл
- Сіль – 5 г
- Перець – 1 г
- Філе тріски – 40 г
Спосіб приготування:
Почистити цибулю, картоплю, часник і нарізати довільними шматочками. Підсмажити інгредієнти на маслі, додаючи очищену капусту. Потім залити вершками, водою і варити до готовності. Перебити все в блендері до однорідної консистенції, після чого посолити і поперчити. Окремо відварити філе тріски. Викласти філе на тарілку, залити супом, потім додати трюфельне масло. Прикрасити паростками і міні-шпинатом.