Наймодніші принти у верхньому одязі на сезон осінь-зима 2020 року – стильно і не нудно

Привіт, дорогі читачі! Літо залишилося позаду, а це означає, що пора подумати про оновлення гардеробу. Головне в цій справі, вміти слухати себе, свій внутрішній голос.

Тільки в цьому випадку з’являється впевненість у собі, бажання домогтися гарного результату. Важливо відчути свій майбутній образ зсередини, тоді вдасться легко відтворити його в житті.

Не всі люблять однотонний верхній одяг. Іноді, особливо в похмурі холодні дні, хочеться більше фарб. На цей рахунок дизайнери завжди пропонують речі з різними принтами.

Розглянемо найбільш модні принти в нинішньому сезоні.

Печворк

Клаптева техніка ламає стереотипи, допомагає звільнитися від обмежуючих переконань. Безумовно, це сміливий вчинок. Вибір гідний поваги, особливо тоді, коли ви хочете щось кардинально змінити в житті.

Анімалістика

Тяжіння до світу тварин сприяє накопиченню позитивної енергії. Принт в стилі анімалістики вибирають ті, хто хоче відчути радість життя, усвідомити власне призначення. Найбільш відомий випадок – леопардовий.

Часто допомагає прийняти нестандартні рішення, підштовхує до свіжих думок. Щоб не пропустити свіжі ідеї, рекомендується їх записувати в блокнот.

Клітинка

Принт в формі клітинки більше підійде консерваторам і прихильникам традиційних поглядів. Клітинка – безпрограшний варіант для ділових переговорів і зустрічей.

Вона не буде відвертати увагу співрозмовника від предмета розмови і одночасно охарактеризує вас як відповідальну і дисципліновану особистість.

Килими і гобелени

Цікавий принт, який допомагає розташувати до себе співрозмовника, створити атмосферу легкого і невимушеного спілкування.

Оригінальне рішення для тих, хто хоче вразити оточуючих, продемонструвати свіжий погляд на буденні речі. Будьте впевнені, ваші старання не залишаться непоміченими.

Абстракція

Допомагає відволіктися від повсякденних труднощів і сконцентруватися на вирішенні важливих завдань. Абстрактні малюнки добре розслаблюють мозок і сприяють знаходженню правильного рішення.

Тай-Дай

Підходить для творчих людей, чия невгамовна енергія б’є через край. Яскраві плями продемонструють чутливу натуру вашого внутрішнього художника.

«Гусяча лапка»

Дуже вишукано виглядає на верхньому одязі. Такий принт створює настрій елегантності і бажання пізнавати нове.

Пейслі

Відомий стародавній східний принт. Його вибирають любителі всього тонкого, вишуканого.

Таким чином, модні принти допоможуть урізноманітнити життя людини, додати яскравих фарб у сумну повсякденність.

Образ, створюваний в одязі, обов’язково робиться більш цікавим і привабливим. Залишається сподіватися на те, що позитивні зміни не змусять себе чекати.

Читайте також: 7 трендів осінніх пальто 2020 року

Поділись


Новини партнерів