Антитренди теплих речей на осінь-зиму 2020/2021

Якщо ви стежите за модою і хочете виглядати актуально в майбутній холодний сезон, не рекомендуємо вам носити або, принаймні, купувати нові речі з нижчеподаного списку.

Цього року остаточно прощаємося з облягаючими фігуру сукнями-светрами грубої в’язки довжини міні.

приталена трикотажна сукня

Якщо вам подобається силует, який створюють такі сукні, то більш модним рішенням буде замінити їх на відверту сукню або сукню прямого вільного крою довжини, що закінчується мінімум під коліном.

в'язана сукня

трикотажна сукня вільного крою

Якщо вам подобається в’язана сукня довжини міні, то в такому випадку силует повинен бути обов’язково досить вільним.

трикотажна сукня

Відмінною сучасною альтернативою також буде трикотажний костюм, що складається з спідниці довжини міді та светру (джемпера) вільного прямого крою або крою оверсайз.

трикотажний костюм

Наступним антитрендом поточного року в одязі є укорочені пальта і тренчі.

коротке пальто

Під укороченою мається на увазі довжина, яка закінчується вище коліна. За сучасними стандартами моди вважається, що така довжина дуже псує загальний образ. Пальто і тренч – це класичний одяг і коли ми його надягаємо, природно, хочемо нести якийсь посил, хочемо виглядати елегантно, але потрібно пам’ятати, що укорочені речі не володіють такою здатністю.

пальто під пояс

Тому найбільш нормальною довжиною для пальто і плащів є довжина міді. Вибираючи її ви можете не хвилюватися, що це буде виглядати дивно зі спідницею або сукнею і в цілому весь ваш образ буде більш шляхетним.

довге пальто

Ще одна застаріла річ – дуті жилети. Неактуальні вони, правда, вже дуже давно, але досить багато людей так і продовжують їх носити, тому ще раз згадуємо про них.

дутий жилет

Нову подібну річ купувати точно не варто. Цей одяг взагалі завжди викликав багато питань і з якою метою був придуманий також не зовсім зрозуміло. Комфорт в процесі використання таких жилетів дуже сумнівний, так як, судячи з його щільності, він призначений для холодної погоди, але руки при цьому завжди дуже мерзнуть.

Тому давайте їх забудемо і будемо носити щось більш зрозуміле, зручне і красиве, наприклад, як на фото нижче.

пуховик

Наступний антитренд у верхньому одязі – пуховики-ковдри. Вони були актуальні в минулих сезонах, багатьом вони сподобалися через зручність і теплоту, але зараз їх час минув і вони вже неактуальні. Наступної осені та взимку їх краще замінити на щось більш актуальне.

пуховики одіяла

У антитрендах також ще з минулих сезонів залишається натуральне хутро завдяки загальній тенденції на усвідомлене споживання та екологічність. І на противагу натуральному хутру залишаються неймовірно актуальними шуби зі штучного хутра.

шуби з еко-хутра

Вже давно вони не вважаються чимось дивним або дешевим, і практично всі бренди від мас-маркету до люкса випускають щорічно досить багато виробів зі штучного хутра, які, до речі, користуються з року в рік все більшою популярністю серед модниць, що не може не радувати.

Штучне хутро можна фарбувати в будь-які кольори, робити принти, експериментувати з фактурою ворсу, тому ніяких обмежень ні фінансово, ні в плані дизайну тут немає. До того ж уже в середньому ціновому сегменті з’являються шуби, які на дотик і на вигляд дуже важко відрізнити від натуральних.

шуби зі штучного хутра

Тому якщо у вас були або є якісь забобони щодо штучного хутра – позбавляйтеся від них і шукайте собі шубу, яка буде підходити вам по якості і зовнішньому вигляду хутра без шкоди для тварин.

Останній пункт, який згадаємо в нашому списку – це комплект, що складається з шапки, шарфа і рукавиць (рукавичок).

шапка шарф і рукавиці

Всі ці екземпляри, які продаються відразу одним комплектом і мають однаковий декор, фактуру або стиль в’язки, давно неактуальні. Але, звичайно ж, ви можете носити сіру шапку, сірий шарф і сірі рукавички, якщо вам це необхідно для створення вашого образу, але просто не обов’язково, щоб вони були одного відтінку або фактури.

Навпаки, краще, якщо вони будуть відрізнятися по відтінку або навіть за кольором і матеріалом, з якого вони виготовлені. Просто потрібно намагатися все це підібрати зі смаком.

Читайте також: 11 пар трендового жіночого взуття на ранню осінь

Поділись


Новини партнерів