6 трендів літа 2020 року, які псують фігуру і виглядають вульгарно

Зазвичай модні будинки намагаються задавати такі тенденції, щоб більшості людей вони підходили. Але ще частіше відбувається гра в «глухі телефони»: люксовий бренд представив нам тренд, а мас-маркет нахабно скопіював його на свій лад. І те, що з цього вийшло, вже далеко не завжди модна річ, яка облагородить образ.

Драпірування

Тканини або елементи драпірування на різних цікавих частинах тіла можуть серйозно зіпсувати весь наряд, який ми так довго продумували. Наприклад, бант на животі або плечики не зроблять з нас красуню: далеко не кожній жінці підходить образ а-ля «подарункова упаковка».

Блуза з пишним бантом підійде практично кожній: важливо тільки розуміти, яка саме модель в тренді в 2020 році.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Shiona Turini (@shionat)

Відверта сексуальність

Ще один цікавий тренд на зразок нульових: топи, які ледь прикривають груди, і сукні, що закінчуються практично біля початку ніг. До списку небезпечних спокусливих трендів можна віднести і асиметричні розрізи на одязі. Будьте обережні з такими трендами: ви можете скласти непотрібне враження про себе у оточуючих, обравши такий наряд.

Привабливість в образі обов’язково повинна бути з приводу і в міру, щоб ніхто не засумнівався в нашому почутті стилю.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от RB makeup Artist (@fiorelaviloria_)

Глибокий виріз

Найчастіше глибокий виріз у вигляді геометричних фігур може спотворити наші пропорції. Сюди відносяться декольте у вигляді трикутника, прямокутника, квадрата і перевернутої трапеції. Хочемо відзначити, що вони підійдуть дівчатам з маленькими грудьми, але не забувайте: щоб залишатися елегантною, краще під декольте підбирати спокійний низ. Наприклад, спідницю максі або міді, тим більше, що це ще один новий літній хіт.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jen Navaro, Life Coach (@j.navaro)

Рукава-ліхтарики

Нам дуже подобається цей тренд, але тут також краще порадитися з фахівцем. Щоб ваша фігура виглядала гармонійно і охайно, важливо вибрати правильний об’єм. І не завжди відображення в дзеркалі примірочної може підказати вам правду.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dani | Lifestyle Blogger (@danilabory)

Квітковий принт

На цей раз в моді максимально маленькі квіточки. Тут дуже акуратно! Не забувайте, що дрібний принт значно збільшує об’єм і може перетворити романтичний образ в строкату картинку, від якої болять очі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dani | Lifestyle Blogger (@danilabory)

Читайте також: Тренд літа 2020: модні та красиві сукні міді

Корсети

Мода на корсети, які всі носили в 2000-х, повернулася до нас через 20 років. Не забувайте, що вони можуть принести шкоду від постійного використання. На наш погляд, корсет вигідно і доречно виглядає з костюмом чоловічого типу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от RB makeup Artist (@fiorelaviloria_)

Поділись


Новини партнерів