Наймодніші костюми цього літа: тренд сезону

Наймодніші костюми цього літа: тренд сезону

Літо-час, коли хочеться виглядати особливо красивою, жіночною і привабливою. Але в сучасних умовах життя, коли у нас так багато справ і обов’язків, які необхідно виконати в термін і нікуди не запізнитися часто не залишається часу для того, щоб зайнятися собою і своїм образом. Тому необхідно, щоб в гардеробі було якомога більше універсальних речей. Але це не тривіальні джинси, а дуже актуальні сьогодні костюми.

Костюми дуже актуальні цього літа, вони міцно влаштувалися на всіх світових подіумах моди. У 2020 році дизайнери здивували нас запропонувавши широкі плечі, об’ємні рукави і звужену талію у жакетів, Але у цій статті ми розглянемо варіанти, які якнайкраще підходять для повсякденного життя.

Почнемо з костюмів спідниця + верх. Це дуже жіночні варіанти, які підійдуть для роботи в офісі, прогулянок по місту, зустрічі з друзями в ресторані, а можливо навіть і для урочистого випадку. Основними кольорами, як зазвичай, залишаються світлі відтінки, бежеві, блакитні, модний сьогодні колір хакі і пісочний. Для варіанту з спідницею підійде взуття на невеликому каблуці, що візуально витягне вгору весь образ і додасть стрункості будь-якій фігурі. Але так само цілком прийнятним буде взуття на плоскій, зручній підошві: Мюлі, дуже модні сьогодні, або сандалі.

костюм з спідницею

костюм зі спідницею

Ще одним трендовим поєднання костюмів звичайно є штани + верх. Верхом може служити жакет, піджак, сорочка. Дуже зручно, що з костюма Ви зможете скласти ще кілька різних образів для себе. Наприклад, поєднуючи піджак від костюма з іншою спідницею, з джинсами або шортами ви зможете міняти свій образ щодня, просто міняючи складові. Так само можна використовувати і низ від костюма, поєднуючи брюки з різними верхами, вже наявними у вашому гардеробі.

брючний костюм брючний костюм 2

Окремо хочеться виділити костюми в піжамному стилі, які вже міцно увійшли в наші гардероби і не здають своїх позицій вже не перший сезон. Можна сміливо купувати такий варіант костюма, тим більше, що і він легко поєднується з іншими речами.

костюм в піжамному стилі 2

костюм в піжамному стилі

Ну і звичайно, не можна обійти стороною костюм з шортами, адже саме шорти дуже актуальні влітку в теплу погоду вони дарують нам комфорт і при цьому виглядають дуже актуально і сучасно. Для міста доречний варіант довжиною по коліно або трохи вище, для заміських прогулянок або морських подорожей можна дозволити і міні варіант, особливо якщо ви володарка струнких ніжок.

Читайте також: Тренд літа 2020: модні та красиві сукні міді

костюм з шортами 2

Літні шорти, легкі жакети і жилети від костюмів легко можна комбінувати з топами, футболками та навіть з жіночними блузами. Вибір взуття може бути обмежений тільки вашою фантазією. Від кросівок до модних босоніжок із зав’язками, використовуйте абсолютно будь-який варіант, який підходить до випадку.

костюм з шортами 3 костюм з шортами

Поділись


Новини партнерів