Наймодніші купальники цього літа: основні тренди

Наймодніші купальники цього літа: основні тренди

Нехай цього літа ми, можливо, і не потрапимо на море, але обов’язково виберемося до найближчого озера, річки, басейну. А це привід обзавестися модним купальником. Для натхнення пропонуємо наш огляд трендів сезону: від смачних шоколадних, молочно-бежевих і насичено-коричневих до анімалістичних, квіткових і вінтажних дизайнів в дусі 1960-х років.

Шоколад – наймодніший колір купальників 2020 року

Смачні шоколадні відтінки, від м’якого молочного до насиченого гіркого, в цьому сезоні зайняли міцні позиції на модному п’єдесталі. Якщо у вашому гардеробі ще немає речей з багатогранною теплою коричневою палітрою, то чому б не придбати собі чудовий пляжний комплект. Кращі варіанти були помічені у Cult Gaia, Bottega Veneta, Juillet.

Шоколад - наймодніший колір купальників 2020 року

шоколадні відтінки купальників

Квіткові принти в купальниках 2020 року

Пишні квіткові бутони і витончені дрібні квіти нагадують нам про блакитні береги і тропічні країни. Не сумуйте! Цього літа ми можемо злитися з природою і в рідних краях.

Квіткові принти в купальниках 2020 року

купальники з квітковим принтом

Анімалістичні принти в купальниках 

Тренд на анімалістичні принти впевнено зберігає лідерство на подіумах і в колекціях брендів. Купальники, що нагадують шкури леопарда, зебри, шкіру змії – справжні хіти цього літа.

Анімалістичні принти в купальниках 

анімалістичний принт

Купальники, виконані в вінтажному стилі

Якщо за час карантину і самоізоляції ви набрали пару зайвих кіло, цей тренд буде дуже доречним. Вибирайте модний комплект, як у актрис 60-х років: знову актуальні плавки з високою талією, суцільні моделі з поясом, ліф бандо, горох – вирушаємо на пошуки потрібного варіанта, переглядаючи класику кінематографа.

купальники виконані у вінтажному стилі

купальники у вінтажному стилі

Романтика в купальниках 2020 року

Каскади рюш і повітряних воланів вигідно виглядають не тільки на сукнях, про які ми говорили раніше, але й на пляжних костюмах. Шукайте свій улюблений романтичний образ в колекціях Zimmermann, Isabel Marant, Mango.

Читайте також: 6 наймодніших пар взуття літа 2020

Романтика в купальниках 2020 року
романтика в модних купальниках



Новини партнерів