Скрізь квіти: розкішні сукні і сарафани на літо 2020 року

Скрізь квіти: розкішні сукні і сарафани на літо 2020 року

Нас усюди оточують квіти. Вони розпускаються на деревах, ростуть у нас під ногами, прикрашають садові ділянки і звичайні городи. І нехай це різні квіти: розкішна біла лілія або невибаглива незабудка. Всі квіти гарні і всі квіти однаково розкішні і є даром природи.

Ми, жінки, любимо квіти. Хтось обожнює троянди, хтось лілії, а хтось звичайні польові квіти. Квітковий принт на одязі – це невичерпне джерело натхнення для дизайнерів і модельєрів. Скільки яскравих і барвистих квітів прикрасило тканини і скільки ще прикрасить! Кожен Модний Будинок кожен модний сезон випускає речі з квітковим принтом. Цей принт актуальний в будь-який час року і немає ніяких вікових обмежень.

сукні з квітковим принтом сукня з квітковим принтом сукня з квітковим принтом

Який елемент жіночого гардеробу з квітами найбільш актуальний? Звичайно ж, це гарна і неймовірно ніжна сукня в квіточку. Вона була популярною багато років тому і користується попитом ще й сьогодні. Змінюються матеріали, змінюються забарвлення і фасони, але ніжні або агресивні квіти на подолі сукні – це жіночно і дуже красиво.

Не всі квіткові принти можна назвати красивими, деякі принти химерні і заляписті, такі квіткові принти варто обходити стороною.

сукня з квітковим принтом 3

сукня з квітковим принтом 4

Раніше квіти на одязі іменувалися орнаментом і мали якийсь сенс, кожен народ вкладав в ту чи іншу квітку якийсь сенс. Так відбувається і зараз, але вже набагато рідше. Ми вибираємо сукні з квітковим принтом, керуючись своїми уподобаннями в колірній гамі і з урахуванням індивідуальних особливостей.

Справжній пік популярності квітковому принту принесла епоха, яка іменувалася епохою Рококо, саме тоді вся знать почала прикрашати свої наряди квітами. У моду увійшли тканини з квітковим орнаментом, які інколи коштували шалені суми. Чим реалістичніший орнамент – тим краще.

сукня з квітковим принтом 5 сукня з квітковим принтом 6

Не кожен квітковий принт здатний прикрасити модницю, він з жінки здатний зробити юне і витончене створіння або справжню тітку. Підбирати сукню з квітковим принтом варто і за типом фігури і по кольоротипу зовнішності. Повним дівчатам варто уникати яскравих і великих квітів, які зроблять їх візуально повнішими і навіть здатні деформувати вигини їх фігури.

Якщо ваша фігура далека від ідеалу, не варто ризикувати і вибирати занадто яскравий принт або занадто складний крій сукні. Пам’ятайте, що тут працює принцип: чим простіше – тим краще.

сукня з квітковим принтом 7 сукня з квітковим принтом 8 сукня з квітковим принтом 9

Який фасон сукні або сарафана наймодніший? Це можна прочитати в сотнях тисяч модних журналах і в інтернет-джерелах, але найактуальнішим фасоном завжди буде той самий фасон, який ідеально сидить на фігурі.

Якщо ви наважилися на покупку квіткового сукні, то тут не варто ризикувати і вибирати не підходящий по фігурі фасон в тому випадку, якщо ваша фігура далека від стандартних параметрів. Чим більше недоліків вам варто приховати, тим обережніше варто бути при виборі сукні в квіточку.

Оптимальним варіантом є прості колірні поєднання: рожевий + чорний, сірий + червоний, чорний + червоний, бежевий + чорний і так далі. При додаванні третього і далі відтінків варто враховувати індивідуальні особливості.

Поділись


Новини партнерів