Купальники, які будуть в тренді влітку 2020

Купальники, які будуть в тренді влітку 2020

В умовах самоізоляції тільки думки про літній сезон, сонце і тепло піднімають настрій. Через все, що зараз відбувається, цей сезон, цілком можливо, не буде схожий на наші типові відпуски, але це не означає, що ми не можемо помріяти про декілька нових купальників, як ми одягнемо їх і зможемо позасмагати (навіть якщо це буде на дачі за будинком, а не на березі моря)!

Перед вами підбірка трендових купальників 2020 року.

Колор блокінг (color blocking) повертається в новому сезоні. Цього літа він буде сповнений яскравих фарб і відтінків.

Лимонно-зелений топ з шашечкою в поєднанні з парою кулонів створює вінтажний настрій!

Якщо ви шукаєте універсальний купальник – це дуже хороший варіант. Білий купальник вигідно підкреслює вашу засмагу на контрасті навіть більше, ніж Ви засмагли насправді. До такого образу дуже добре підійде гнучкий солом’яний капелюшок!

Купальники з рельєфної тканини, що розтягується – одні з найбільш зручних і приємних!

Купальник з цієї тканини добре підходить і для вагітних, тому що вона м’яка і добре розтягується.

Чорний купальник – must have сезону. Такі купальники завжди дуже приємні і приковують увагу.

Чорний колір підходить до всього, так що до нього можна легко одягнути, наприклад, золотими ювелірні прикраси і капелюх! Так само чорний купальник добре поєднується з джинсовими шортиками.

В тренді будуть купальники мрійливих пастельних тонів, таких, як блідо-рожевий, фісташка, ніжно-блакитний і лавандовий. І знову ж таки, без капелюха – нікуди.

Леопардовий принт – універсальний! З таким принтом ви ніколи не помилитеся в створенні образу. Сюди дуже добре впишеться сумочка з ротанга!

Альтернативним анімалістичним принтом сезону послужить купальний костюм зі зміїної шкіри, який є ще одним маркером трендів і він безперечно повинен увійти в Ваш гардероб в новому сезоні.

Пов’язка для волосся – універсальний аксесуар. Вона дозволяє вам трохи урізноманітнити образ, при цьому не зміщуючи акцент з купальника.

Найсексуальніший силует цього сезону. Підкресліть свою фігуру в правильних місцях з суцільнокроєним поясним купальником або перев’яжіть талію хусткою.

Поділись


Новини партнерів