Кращі моделі джинсів 2020 року

Джинси – те, без чого складно уявити гардероб будь-якої сучасної людини. Вони настільки зручні і універсальні, що підходять усім без винятку категоріям людей. Перші джинси з’явилися понад 150 років тому, але популярні ще й досі. Змінюється стиль і деталі, але самі джинси ймовірно будуть завжди в тренді. У цій статті ми розглянемо, які джинси будуть в моді в 2020 році.

До речі, ви знали, що днем ​​народження джинсів вважається 20 травня 1873 року, коли компанія Levi Strauss & Co вперше запатентувала такий вид штанів, хоча з’явилися вони набагато раніше.

На думку модних експертів, в 2020 році повертається мода на класичні прямі джинси. Ніяких зайвих деталей, малюнків або аплікацій бути не повинно.

Це чудова новина, адже такі джинси підходять до будь-якої фігури і на всі випадки життя. Кольори також класичні: спокійні відтінки синього кольору.

Джинси кльош

Все нове – добре забуте старе! Шанувальники 70-х років можуть радіти – кльош знову став популярним як в класиці, так в світі джинсової тканини. Така модель джинсів візуально витягує силует за рахунок високої талії і робить фігуру стрункішою, що не може не радувати (особливо після самоізоляції)! Джинси кльош вигідно виглядають в темному синьому кольорі.

З чим носити?

  • сорочки вільного крою
  • туфлі на каблуках
  • білі блузки, топи
  • косухи, піджаки
  • базові футболки

Прямі джинси

Прямі джинси завжди в моді завдяки своїй універсальності. У 2020 році модні джинси на зразок легендарних Levis 501, але в більш вкороченому варіанті. Джинси гармонійно виглядають на всіх типах фігури! Прямий крій від талії дозволяє одночасно приховати недоліки і підкреслити переваги фігури. Джинси можна носити на роботу або романтичну прогулянку, головне – підібрати потрібне взуття і верх образу! Прямі джинси добре виглядають в будь-якій кольоровій гамі.

З чим носити?

  • худі, футболки, кросівки
  • блузки, піджаки, каблуки
  • топи, балетки
  • шкірянки, кардигани і т.п.

Укорочені джинси

Літнім варіантом прямих або джинсів-кльош можна вважати укорочені джинси! Вони підходять до багатьох типів фігури, але вибирати і носити їх потрібно з обережністю. Більшою мірою такі джинси рекомендують високим дівчатам, але і власниці маленького росту можуть виглядати в них круто, варто лише одягнути високі босоніжки або туфлі. Укорочені джинси бувають вузькі, широкі, з завищеною талією, розкльошені – в загальному, на будь-який смак і колір. Головне, пам’ятайте про ріст і правильний підбір інших елементів гардеробу при створенні образу!

укорочені джинси

Широкі джинси

Справжній порятунок для багатьох дівчат – широкі джинси! Джинси виглядають дещо мішкувато, але можуть приховати всі небажані наслідки самоізоляції, пологів або просто хорошого апетиту! Або ви не хочете показувати всім ваші принади? Тоді ці джинси точно для вас!

широкі джинси

Джинси відрізняє широкий крій по всій довжині, яка може бути різною. Моделі широких джинсів підходять для офісу, романтичної прогулянки, рок-концерту або Кежуал. Найголовніше – правильно підібрати довжину штанини і посадку на талії! Носити широкі джинси можна з чим завгодно.

  • На роботі: водолазки, прості блузки, ремінь
  • На прогулянку з подругою: легка квіткова блузка, капелюшок, сандалі
  • Рок-концерт: косуха, звичайна футболка, босоніжки з ремінцями
  • Романтична прогулянка: тільняшка, хустка на шию, яскраві туфлі або сумка

Варіантів насправді безліч, широкі джинси дозволяють виглядати відмінно на будь-якому заході!

Поділись


Новини партнерів