6 модних прикрас цього літа, які стильно доповнять ваш образ

Наближається літо і прикраси будуть користуватися шаленою популярністю. Ми знімаємо верхній одяг, тому можна вдосталь насолодитися експериментами з різними аксесуарами.

Які прикраси вибрати влітку 2020 року, щоб бути в тренді?

Великі ланцюги

Мало хто очікував, що ланцюги будуть настільки популярними. Але вони свої модні позиції тільки зміцнюють. Ланцюги присутні у вигляді сережок, кольє, браслетів, поясів. В цьому році не бійтеся вибирати масивні ланцюги – вони будуть на піку популярності! Мода на оверсайз проявляється навіть в цих прикрасах.

Масивність

Зараз в моді 2 протилежності: мінімалістична витонченість і смілива масивність. Кільця, сережки, браслети і кольє роблять об’ємними, широкими, дуже помітними. При цьому вони не прикрашені різним декором, а лише злегка доповнені декоративними елементами. Основна риса стильної масивної прикраси – максимальна простота.

Моносережка і асиметрія

Тренд на асиметричні і “самотні” сережки міцно зміцнився. Не бійтеся вибирати масивну велику моносережку: багато хто вже звик до такої моди і не стануть докучати вам питанням: “Ти де сережку загубила?”

Асиметричні сережки як і раніше повинні бути в одному стилі і гармонійно виглядати.

Сережки – обручі

Сережки-обручі стали неймовірно популярними в цьому році. Вони можуть бути класичними тонкими, або модними масивними. Також їх доповнюють різними каменями, стразами і іншим декором.

Металеві прикраси

Прикраси з металу стануть стильним і оригінальним доповненням вашого образу. Дуже цікаво виглядають кольє і чокери. Часто вони мають форму просто химерної пластинки металу. Браслети з металу теж являють собою або об’ємний обруч, або вигнуту металеву пластинку.

Мушлі і квіти

Основна модна тенденція цього літа – жіночність. Та й в спеку часто хочеться ніжності і легкості. Тому в моді прикраси з черепашками і квітами. Сережки, кольє, браслети і кільця ідеально доповнять ваші ніжні літні образи.

Поділись


Новини партнерів