Модні літні штани 2020: фото актуальних моделей

Мода має властивість змінюватись, тому потрібно стежити за тенденціями, щоб бути в курсі модних змін. Штани на літній сезон зручно носити в поєднанні з сорочками, топами або блузами. У цьому сезоні велика різноманітність моделей, які вас порадують. І ми впевнені, що кожна жінка підбере собі чудову пару штанів за смаком.

Штани з защипами

Найпопулярніша модель брюк! Ці штани з комфортною посадкою по фігурі, підходять практично всім. Так само популярні штани з високою талією і злегка завуженим кроєм.

Штани палаццо

Модель з дуже широкими брючинами і високою талією. Найчастіше виконані з легкого струмливого матеріалу, для літа-вдалий варіант!

Штани карго

Карго-це об’ємні штани зі щільних фактур, декоровані накладними кишенями і широким ременем. в цьому сезоні ця модель залишається популярною.

Штани трубочки

У костюмному варіанті, або в комплектах окремо-мають місце бути в сучасному жіночому гардеробі. Вибирайте не вузькі моделі із завищеною посадкою.

Штани слакси

Зручні брючки, виконані з щільної х/б тканини. Для літніх образів – must have. Такі штани завжди із завищеною талією і невеликими защипами. Комбінувати краще з об’ємним верхом-футболками, сорочками, топами.

Кюлоти

У цьому сезоні 2020 дуже актуальні всі варіанти укорочених штанів або джинсів. Краще виглядають клюлоти зі щільного матеріалу, для правильної пропорції фігури поєднуйте з об’ємним верхом.

Paperbag

Трендова модель брюк із завищеною талією з широким текстильним поясом. Дуже стильні, неформальні штани.

Штани зі стрілками

Актуальні брюки зі стрілками не повинні облягати стегна. Вибирайте варіанти з високою посадкою.

Штани банани

У цьому сезоні знову залишаються актуальними. Штани об’ємного крою, з глибокими защипами, і завужені до низу. Найчастіше виконані з натуральних матеріалів – легкої бавовни, льону або віскози. Краще виглядають штани банани з об’ємним верхом.

Поділись


Новини партнерів