Модні тренди: найпопулярніші сумки літа 2020

У цьому сезоні світові модні будинки порадували нас величезним вибором жіночих сумок. Різні форми, розміри, кольори і матеріали представлені в нових колекціях брендів. Тут засвітилися і маленькі сумки, і «відра» і навіть сумки-чемоданчики. Кожна дівчина знайде відразу кілька моделей саме для себе. У цій статті ми розповімо, які сумки будуть найактуальнішими цього літа.

Плетені сумки

Плетені речі перекочували і в цей сезон. У моді вони вже далеко не перший місяць, так що не поспішайте прибирати їх далеко в шафу. Найкраще носити моделі з рафії і соломи зі шкіряними або тканинними вставками. Що стосується форми, то ідеальні варіанти – «відро» і «кошики». Незважаючи на те, що плетені сумки – це безпрограшний варіант будь-якого літнього сезону, саме зараз, в нових колекціях, вони виглядають оригінально і свіжо.

Мікросумки

Без мікросумок нікуди. Незважаючи на те, що засновник модного будинку Jacquemus, Симон Порт Жакмюс, впровадив цей тренд ще минулого року – він тільки набирає обертів. Звичайно, це не найбільш практичний вид сумок, адже часто в них не поміститься навіть губна помада або телефон. Тому варто звернути увагу на сумки між розміром «мікро» і «міні», щоб модель була не тільки стильною, але і зручною.

Мішечки

Безформні сумки-мішки стали відкриттям цього сезону. Дизайнери експериментують з кольором і розміром моделі, створюючи неповторні шедеври. Строгої формули успіху немає. Можна звернути увагу абсолютно на будь-який мішечок, будь він хоч плетений, хоч зі шкіри. Ця модель підійде на кожен день, головне, вибрати відповідну сумку саме для вас.

Сумки-відра

Тренд 2015 року повертається в цьому сезоні. Сумки-відра обіцяють стати однією з найцікавіших моделей весни і літа цього року. Назва може здастися комусь смішною або дивною, але не поспішайте пройти повз цієї моделі. Справа в тому, що головна перевага сумки – практичність, лаконічність і місткість. Її легко впровадити в повсякденний, робочий і навіть святковий образ.

Сумки-чемодани

Ще один тренд цього сезону – геометричні сумки, що нагадують за своєю формою чемоданчик. Їх особливість – практичність і строгість. Якщо ви хочете додати в свій образ більше стриманості, то безперечно варто звернути увагу на цю модель. Тим більше, в цьому сезоні вони представлені в різних колірних гамах, фасонах і розмірах. Так що, навіть до легкої сукні з шовку можна підібрати свій «чемоданчик».

Поділись


Новини партнерів