З чим носити джинси цієї весни: стильні образи

Багато жінок віддають перевагу брюкам, одягаючи спідниці тільки в особливих випадках. Штани практичні і зручні, і часто вони виглядають не менш жіночно, ніж сукні та спідниці – дивлячись яку модель вибрати. Джинси не є винятком, адже вони можуть виглядати стильно і ефектно.

Носити джинси навесні стилісти рекомендують з жіночними, романтичними речами – напівпрозорими блузками, шифоновими кофточками, бавовняними джемперами, приталеними жакетами і багатьма іншими предметами гардеробу.

Носити з джинсами в цю чудову пору року можна практично будь-який варіант верху, але аксесуари та інші речі до них потрібно підбирати з розумом і враховувати при створенні комплектів особливості вашої фігури і стиль, який пасує саме вам.

Моделі джинсів, які краще носити навесні

Штани з деніму, популярні навесні, це:

  • кльош;
  • скінні;
  • прямі класичні;
  • бойфренди;
  • чінос.

Відзначимо, що в цьому сезоні в моду повернулися джинси-кльош, що прийшли до нас з 80-х. Штани кльош можуть розширюватися як від стегна, так і від коліна. Сьогодні частіше носять другу модель, при цьому у таких брюк ступінь розкльошеності не надто сильна.

Скінні і бойфренди стильно виглядають на молодих жінках. Особливо це відноситься до ультравузьких скінні, що ідеально підходять струнким дівчатам.

Бойфренди навесні з успіхом може носити будь-яка жінка, адже ці штани мають різні кольори і фасони, тому підібрати варіант під свої переваги не складе труднощів.

З чим носити джинси навесні: брюки кльош

Кльош – штани на любителя. Часто їх наважуються носити жінки у віці від 30-ти, дівчата молодші віддають перевагу скінні і чіносам. Але, в будь-якому випадку, кльош завжди виглядають модно.

Образ, складений на базі джинсів кльош, завжди буде виглядати стильно і нагадувати ретро стиль. Аксесуари до такого образу жінка повинна підібрати відповідні – велику безформну сумку, широкий шкіряний ремінь коричневого кольору, комплект сріблястих браслетів та ін.

Приклади модних образів, складених на базі джинсів-кльош, які ідеально носити навесні, коли на вулиці тепло:

  • Брюки-кльош темно-синього кольору без рваних і потертостей + біла футболка з довгими рукавами + джинсова укорочена жилетка синього кольору + кросівки + велика коричнева сумка;
  • Рвані світло-блакитні кльош + чорний бавовняний топ без рукавів + прикраса на довгому ланцюжку + чорний шкіряний жакет в байкерському стилі + темно-коричневі ботильйони + маленька коричнева сумочка через плече.

З чим комбінувати джинси навесні: прямі класичні брюки з деніму

Класичні джинси відрізняються:

  • універсальністю;
  • прямим кроєм;
  • глибоким однорідним кольором;
  • непомітні.

Ці штани дозволяють створювати образи для роботи, для прогулянок по місту і навіть для вечірок.

Поділись


Новини партнерів