Найстильніші поєднання цієї весни – дивимося, оцінюємо і намагаємося повторити

Хочете бути стильною? Тоді наша нова добірка буде вам корисна. У ній ми зібрали сім цікавих образів на будь-який смак.

Довжина на максимум

Цієї весни в тренді довгі пальто і штани. Причому останні повинні повністю закривати каблук. Особливо ефектно такий комплект виглядає в однотонній варіації. Найбільш трендові відтінки – білий, бежевий і слонова кістка.

Яскрава пастель

Навесні дуже хочеться яскравих фарб. В особливій пошані у нас рожевий, шартрез, м’ятний, блакитний і ліловий. Якщо ви не готові на такі яскраві експерименти, то зверніть увагу на пальто насиченого відтінку.

Шкіра

Довгий плащ зі шкіри більше схожий на тренч – річ, яка завоювала світові подіуми цієї весни. Щоб плащ виглядав ефектно, поєднуйте його з одягом контрастного кольору. Ідеальне поєднання – чорний і білий кольори.

Пожвавлюємо класику

Хто сказав, що біла сорочка (блузка) і класичні чорні штани – це нудно? Образ заграє новими фарбами, як тільки додаси до нього косуху з заклепками і стильні кросівки.

До речі черевики з масивною підошвою теж підійдуть.

Спорт – це світ!

Спортивні штани, худі, толстовки, Велосипедки, олімпійки та інші речі з припискою спорт – відмінно підходять для створення базового аутфіту.

Додаємо до образу бежевий тренч, пальто-халати або жакет оверсайз – отримуємо одне з найстильніших поєднань сезону.

Мінімалізм

Куртку-оверсайз або жакет носимо з міні. Головне щоб довжина всіх елементів комплекту була однаковою. Додаємо до образу масивне взуття і колготки.

Складносурядні комплекти

Багатошаровість править балом. Сьогодні під пальто може бути жакет, сорочка і футболка. Сукню можна поєднувати зі светром і довгим пальто.

Головне правило складання таких комплектів: образ не повинен руйнуватися, якщо прибрати будь-який з його елементів. Одяг для таких образів повинен бути вільного крою.

Поділись


Новини партнерів