5 відтінків лаку для нігтів, які роблять руки більш привабливими

Шкірі рук потрібно приділяти не менше уваги, ніж шкірі обличчя. Для цього є різні засоби: маски, сироватки, креми. А завершальним етапом догляду вважається манікюр, адже гарні нігті доповнять твій образ. До речі, колір покриття відіграє важливу роль. У цій статті ми розповімо вам, які відтінки роблять руки більш привабливими.

Прозорий + білий ( французький манікюр)

Прозоре покриття перетворює нігті, але виглядає природно. У класичному французькому манікюрі безбарвний лак поєднується з білим лаком, яким покриваються тільки кінчики нігтьової пластини. Це, до речі, дуже важливий момент, адже один білий колір може підкреслити недоліки. А френч нейтралізує пігментні плями і виглядає дуже жіночно і витончено.

Нюдовий

Тут все просто: вибирай такий колір лаку, який практично зливається з відтінком твоєї шкіри ( для оливкової – насичений бежевий і карамельний, для блідої – рожевий, для смаглявої – медовий або кавовий). З таким покриттям руки виглядають доглянутими, а нігтьова пластина візуально здається довшою. Щоб підібрати відповідний відтінок, зверни увагу на своє зап’ястя: якщо сині вени досить чітко видно, потрібен лак з холодним підтоном, якщо вени зеленуваті – тобі підійдуть теплі кольори.

Персиковий

З віком шкіра стає тоншою, тому вени виявляються сильнішими. Зверни увагу на персиковий лак: завдяки наявності оранжевого пігменту в складі він нейтралізує цю синяву.

Червоний

Як же ми без яскравих кольорів?! Не забуваємо про класичний червоний. До речі, будь-який нейл-майстер скаже, що такий лак користується найбільшою популярністю у всіх клієнток незалежно від віку. Тому що, по-перше, манікюр з таким покриттям виглядає розкішно, а по-друге, яскравий колір відволікає увагу від пігментних плям і недоліків на шкірі, привертаючи увагу до нігтів.

Темно-бордовий

Цей відтінок діє так само, як і червоний, – акцентує увагу на дизайні, відволікаючи від вікових змін. Але тут є тонкість: таке покриття краще робити на коротких нігтях. В цьому випадку благородний відтінок виглядає виграшно і елегантно.

Поділись


Новини партнерів