8 тенденцій весни 2020 року, які ідеально підійдуть для офісу

Є кілька весняних тенденцій, які навряд чи підійдуть для офісу. Але крім цього є ті, які ідеально підійдуть для офісного стилю. Йдеться про брючні костюми, витончені блузки і багато іншого. Які тенденції весни 2020 ідеально підійдуть для офісу? Про це читайте у нашій статті.

Отже, вісім тенденцій весни 2020 року, які ідеально підійдуть для офісу.

Костюми

Костюми – це одна з найбільших тенденцій весни 2020 року. Від костюмів з трьох елементів до костюмів з шортами. Вибирайте невимушені силуети для сучасного образу.

Жилети

Продовжуючи тенденцію костюма, жилети знову повернулися в моду цієї весни. Їх можна носити як частину костюма з трьох частин, або просто одягати на білу блузку і штани.

Смужка

Смужки часто асоціювалися з діловим одягом і класичним стилем. Але в цьому сезоні дизайнери додали принту сучасний відтінок, з піджаками, а також з невимушеним пошиттям і вільними силуетами, що виливають невимушену атмосферу.

Блузки з пишними рукавами

Ця тенденція робить образи більш романтичними і жіночними. Такі блузки будуть добре поєднуватися як з брюками і спідницями, так і джинсами.

Шкіра

Шкіра як і раніше вважається однією з найбільших тенденцій весни 2020 року. З такою кількістю витончених і розкішних нових стилів, силуетів і кольорів, шкіра стала абсолютно придатною для офісу. Спробуйте сорочку, шкіряний піджак або шкіряну спідницю для модного і в той же час професійного образу.

Лофери на підборах

Чи можна придумати більш ідеальний стиль взуття для роботи, зустрічей і формальних обідів? Лофери на підборах були всюди на подіумах сезону весна-літо 2020. І модні дівчата швидко підхопили класичний і витончений тренд.

Загострені коміри

Однією з тенденцій 70-х років, які не можна було не помітити подіумах, були загострені коміри (їх можна побачити в Louis Vuitton, Victoria Beckham і Paco Rabanne і багатьох інших). Їх можна носити з брюками, спідницями або джинсами.

«Брючні шорти»

У той час як шорти, можливо, колись були придатними для офісу, інтерації цього сезону є просто обов’язковими. Особливо якщо ви працюєте в більш креативному офісному середовищі. «Брючні шорти» зараз в тренді. Зберігайте зовнішній вигляд, поєднуючи їх з піджаком і довгими черевиками або Лофери.

Широкі брюки

Прийшов час вітати широкі штани в вашому робочому гардеробі. Вони допомагають створити образ, який виглядає елегантно і професійно. Носіть пару з високою талією, простий светр, красиву блузку або піджак, щоб виглядати елегантно і професійно.

Поділись


Новини партнерів