Модні тенденції: 5 брючних костюмів, які стануть в нагоді цієї весни

Брючні костюми – завжди зручно. І незалежно від того, любите ви їх носити чи ні, в гардеробі повинен бути хоча б один класичний, а краще два, на різні випадки життя. Ми пропонуємо розглянути п’ять варіантів, які будуть популярними цієї весни.

Майже чоловічий

Данину чоловічим костюмам віддають всі провідні будинки моди. Здається жоден показ цього року не обійшовся без нього. І якщо їх не спостерігали на подіумі, то в залі можна було зустріти відразу кілька зірок, які віддали перевагу саме такому костюму для виходу в світ.

Клітинка

Клітка, незмінний фаворит при створенні строгих речей. Костюми в дрібну і велику клітинку не сходять з подіумів вже багато років, а це значить, що вони незмінно хороші для будь-якого випадку.

Однотонний

Однотонні костюми, також в фаворитах у виробників одягу. Незалежно від того, якого кольору або відтінку двійка, цей елемент гардеробу можна одягти на себе не думаючи довго про свій зовнішній вигляд. Головне підібрати підходящий фасон.

Для ділових зустрічей

У світі зустрічей і переговорів складно обійтися без костюма. І якщо збиратися на зустріч з колегами або партнерами для обговорення ділових питань, то варто робити ставку саме на нього. І неважливо якого він кольору. Класичний костюм, нехай навіть рожевого кольору, завжди ефектно виглядає, особливо якщо підібрати до нього відповідне взуття.

Для прогулянок

Нічого дивного в тому, що прогулюватися вулицями та парками міста також дуже зручно в костюмі. Тільки на відміну від вищеописаних, варто зробити ставку на більш вільний у крої та фасоні. Піджак і брюки можуть бути посаджені не ідеально, як того вимагає класичний варіант, від чого подібний одяг стає незамінним під час відпочинку.

Поділись


Новини партнерів