10 нестандарнтних поєднань кольорів цієї весни

Весна – пора стильних поєднань і яскравих комбінацій кольорів. Ми вибрали для вас найкращі образи з мережі Інстаграм, які передають трендові кольори і поєднання весни 2020. Так, знамениті модниці вже готуються до нового сезону! Ці образи точно стануть для вас невичерпним джерелом натхнення.

1. М’ятний зелений і ліловий

Починаємо парад стильних образів такою незвично комбінацією кольорів, яка вже встигла завоювати любов модниць. Поєднання пастельних тонів часто призводить до успіху. Однак саме м’ятний зелений і ліловий створюють гармонію стилю і смаку. І не бійтеся додавати такі яскраві нюанси, як рожева сумка зі зміїним принтом.

2. Пастельний блакитний

Монохромний образ в пастельному блакитному кольорі – ще один тренд майбутнього сезону. Щоб ні на грам не помилитися в кольорі, вибирайте костюми або сукні блакитного кольору. До речі, такий наряд просто ідеально виглядає з черевиками з тваринним принтом.

3. Бежевий

Перед вами ідеальна комбінація з пастельних тонів: м’ятний зелений, ліловий і бежевий. Таке вбрання можна сміливо носити в прохолодні дні. Бежевий колір привносить гармонію цьому достатньо яскравому вбранню. Ні секунди не сумнівайтеся!

4. Ліловий

І знову ліловий колір. Так, він став головною тенденцією сезону весна-літо 2020 року, тому ви часто будете з ним стикатися. Поєднання лілового з блідо-жовтим створить елегантний образ, який легко можна одягнути на роботу.

5. М’ятний і джинсовий

Кардиган і джинси – це вже роками перевірене поєднання. Воно ніколи не виходить з моди. Тільки змінюються фасони і, звичайно, кольори. Ніжно-блакитний колір джинсів поєднується з будь-яким іншим відтінком, можете не сумніватися! Так як в цьому сезоні пальму першості отримав ліловий, то радимо вам надихнутися образом, що представлений на фото.

6. Рожевий

Один з найстильніших варіантів – це поєднання речей однієї і тієї ж колірної гами. В результаті образ виходить дуже гармонійним і оригінальним! Весна 2020 закликає полюбити рожевий колір, і це не дивно. Тільки подивіться, як стильно виглядає монохромний образ в рожевому кольорі. Ну а волосся кольору фуксії додає екстравагантності.

7. Монохромний ліловий образ

Ми не втомимося повторювати, що монохромні образи завжди будуть успішними. Цей наряд зі спідницею і піджаком оверсайз – одна із сильних тенденцій, помічених на показах знаменитих дизайнерів. Лілова сумка і капелюшок – це просто квінтесенція стилю і весняних трендів.

8. Рожевий і червоний

Такі яскраві кольори, як рожевий і червоний, переберуть на себе мало не головну роль в світі трендових кольорів. Не бійтеся носити їх разом! Навіть штани з різнокольоровими штанинами викличуть тільки захоплені вигуки, не сумнівайтеся.

9. Колір фуксії

Якщо ви завжди побоювалися кольору фуксії, то пора позбутися цього страху, адже весна 2020 буде наповнена цим яскравим тоном. Ви можете поєднувати чорне вбрання з деталлю кольору фуксії: кардиган, капелюх, сумка… Надихайтеся образом, що на фото.

10. Монохромний червоний образ

І, нарешті, розкішна сукня в червоному кольорі з елементом рожевого. Ми в захваті від такого вбрання. Об’ємні рукави, плісирована спідниця, глибокий виріз… Все це яскраво представляє трендовий фасон сукні весни 2020. У цьому випадку вам не потрібно буде турбуватися про колірні сполучення, адже цілісні речі завжди легко носити. Подбайте про стильні аксесуари, і образ готовий!

ДЖЕРЕЛОmiridei.com
Поділись


Новини партнерів