Модні тренди: 4 небезпечних принти, з якими потрібно бути дуже акуратними

З ранніх років і найперших прочитаних статей в модних журналах багато з нас запам’ятали, що небезпечні принти – це великий горошок і горизонтальні смужки. Що може бути простіше – одягайте речі в дрібний горох і «витягуйте» себе вертикальними смужками! Але на ділі все виявляється набагато складніше. Кожен яскравий принт приховує в собі небезпеку, і потрібно дотримуватися кількох правил, щоб виглядати максимально ефектно.

Брендоманія

Очолюють топ найнебезпечніших принтів, яскраві написи у вигляді назв брендів.

Речі з активними написами, особливо брендовими, – надзвичайно акцентна річ в гардеробі. Якщо ви – ніжна блондинка з прозорою шкірою і світлими очима, то просто заблукаєте на її тлі. У вашому випадку краще вибирати предмети гардеробу з одним, максимум – двома невеликими написами. Це може бути світшот з декількома словами на грудях, або сорочка з написами уздовж рукавів.

А якщо ви володієте яскравою зовнішністю – темним волоссям, насиченого кольору очима, виразними рисами обличчя, – то ви можете дозволити собі трохи більше написів на речах. Головне – стежити, щоб обрамлення умовного пуловера з активним принтом було максимально нейтральним. Наприклад, одягніть прості чорні джинси, виберіть сумку без додаткових аксесуарів.

Анімалістичні тренди

Анімалістичні принти не сходять з модних подіумів вже не один сезон. Але носити такі речі надзвичайно небезпечно, один зайвий крок – і стильний образ перетворюється в ринковий.

Речі з леопардовим принтом “спекотні” самі по собі. Тому додатково підкреслювати свою жіночу привабливість в даному випадку немає потреби. Нехай речі з анімалістичним принтом будуть максимально нейтральними або, навпаки, романтичними. Наприклад, в магазині виберіть НЕ обтягуючі сукні, а повітряну шифонову блузку або толстовку.

Ідеальний варіант для тих, хто хоче носити анімаліку, але боїться переборщити – аксесуари. Леопардові або тигрові лофери, одягнуті під простий комплект з джинсів і сорочки, комплект вийде стильним і незаяложеним. А підхопити об’ємну однотонну сукню можна широким «анімалістичним» ременем – і доповнити образ грубими чобітьми.

Підступні лінії

Ось ми і підібралися до класичного небезпечного принта – смужки. Навіть якщо носити вертикальну смужку – все одно є ризик додати собі візуально кілька зайвих кілограмів.

Одягаючи смугасті речі, потрібно стежити за товщиною ліній. Навіть струнка дівчина, одягаючи об’ємні штани в широку вертикальну смужку, буде виглядати набагато товстішою, ніж вона є насправді.

Незважаючи на всю підступність «розкреслених» речей, вони мають свою принадність. Ви можете комбінувати смужку так, щоб додавати об’єиу в ті місця, де вам його не вистачає. Наприклад, якщо хочете візуально розширити стегна, вам на допомогу прийдуть шорти в широку смужку. А якщо бажаєте звузити талію – вибирайте речі з дрібною смужкою в цій області.

Квіткове безумство

Класичний принт у вигляді квітів – романтична класика, яку люблять багато дівчат. Але, і цей малюнок на тканині може візуально збільшувати жінку в розмірі.

Жінкам, які борються за кожен сантиметр, стилісти рекомендують звернути увагу на речі в невелику квіточку. Вони не надають об’єму, а на додачу ще й роблять образ більш свіжим і молодим. На великі квіти можна звернути увагу, якщо вони не яскраві, а акварельні та майже зливаються з фоном наряду.

ДЖЕРЕЛОbeicon
Поділись


Новини партнерів